съдове за озеленяване
съдове за озеленяване
съдове за озеленяване
съдове за озеленяване

Защо да изберете Interkeramos?

В далечната 1998 г. ние бяхме първите, които представихме на българския пазар продуктите на италиански производител на саксии – фабрика Erba. През годините разширихме кръга на нашите италиански партньори и те саса вече шест.

В момента сме най-големия вносител на италински саксии на българския пазар. Това ни дава възможност да предлагаме на взискателните ни клиенти голямо разнообразие от висококачествени съдове за озеленяване, с доказан произход, UV защита и дълготрайност във времето. С помощта на ландшафтни архитекти и дизайнери нашите съдове присъстват в интериора на обществени пространства – молове, офис центрове, хотели, ресторанти и кафенета, а също така украсяват домовете и балконите на много частни клиенти.

Ние поддържаме в наличност големи количества от съдове за озеленяване – балконски сандъчета, кашпи, дизайнерски саксии за вътрешно и външно озеленяване, светещи саксии, предлагаме също така и съдове за големи растения. Винаги имаме наличности, защото правим бързи доставки.

Защо да изберем пластмасови съдове за озеленяване?

Едно от най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание при избора на кашпа или саксия, е материалът, от който е направена тя. По този начин може да вземете нужните мерки за правилното отглеждане на Вашите декоративни растения.

Съдовете от дърво са красиви, но за да се използват по-дълго време на открито е необходима хидроизолация и непрекъсната обработка на материала във времето. С оглед нашите климатични условия – високи температури през лятото и ниски през зимата, керамичните съдове също не са подходящи за външна употреба. Те задържат влага, което не е благоприятно за корените на растенията. Често в материала, от който са направени, има скрити шупли, които при замръзване правят съда чуплив. Пластмасовите съдове имат визията на естествените
керамични, каменни и дървени съдове, но избягват всички тези недостатъци. Те издържат на температури от -40 до +80 градуса и това е гарантирано със сертификати от производителите.

Продуктите, които ще откриете в нашия сайт и магазин, са от най-високо качество. При възникнали въпроси винаги може да се свържете с нас. Нашите служители с удоволствие ще отговорят на всеки Ваш въпрос и ще направят избора Ви по-лесен.

В нашия сайт може да разгледате и каталога ни с плочки за кухня.